12 July 2011

...percubaan pertama...


Assalamualaikum...
hehe percubaan pertamaku sebagai blogger...horeyyy hari nie
aku bergelar seorang blogger uolss..hikhik 
niat nak jadi blogger nie dah lama dah...masa dalam tempoh preggy tu sempat lah godek2 kan tapi rasa malassss sgat2...mungkin pembawakan bby kot...semua benda aku rasa malas nak buat...sampaikan nak berborak2 n bermasyarakat pun aku rasa malas..lebih suka terperap kat dalam umah..mood tak menentu betul!!

sekarang setelah habis tempoh berpantang aku rasa bersemangat skit nak buat blog nie...perasaan masa preggy dulu tu dah kembali normal...alhamdulillah...percubaan pertamaku sebagai blogger, aku nak bercerita lah skit tentang si rafiq buah hati norma n talib nie...tadi sempat jugak aku menjengah ke blog kak moon kejap...berblogwalking...

kak moon post gambar terbaru si rafiq....
sungguh montel dan gebu si rafiq nie...eeeii geram aku nak gomol2 budak tecik nie...


sekarang rafiq berada di taiping bersama dengan neneknya...aku berharap dan mendoakan yang terbaik buat norma...dan buat talib diharap terus kuat dan tabah...amin... 


2 Sergah Fazita:

Shima Md. Zahar said...

errrmm saya pun mengikuti cerita norma dkt blog moon.. sedih sangat.. nak lagi bila tgk rafiq.. berjurai gak ler air mata nie... semoga norma cepat sembuh....

lieyalatif said...

ikut gak cite norma tu sebab moon tu kawan lieya....same2 kite doakan kesejahteraan norma semoga die terus sihat dan dpt bersama2 keluarganye kembali...

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina