10 August 2011

Si Adam..

Nie  cite sal anak bujang aku si Adam Ar-Rayyan...Sekarang dah masuk 3 bulan lebih dah...Berat pun 6 kilo lebih..Ummm montel..!! Sekarang nie ragam dier pun bertambah-tambah..Petang-petang asyik nk dukung n jalan-jalan jer..kalau letak jer kat bawah terus merengek-rengek..Kalau aku dukung n bawak dier jejalan kat bwah ok lah..Kalau dapat jejalan diam jer..kadang-kadang smpai tertido-tido atah dukung...Dengan ragamnyer cam gitu camaner aku nak masak tuk berbuka...Gerammmmm....Terpaksalah aku kena nunggu incik Hubby balik dulu sebelum aku pung pang pung pang kat dapur..


Umm mata boolatt..pipi tembam...debab tul si Adam nie yer..hehe


Sekarang dah pndai masukkan tangan dalam mulut..
Asyik sangat duk kulum dier punyer tangan sampai basah-basah...


Pantang orang hala camera nk snap pic dier, terus tersengih-sengih..Ummmm

Sekarang nie Adam dah kenal orang disekeliling dier..Dah pandai tak nak dengan orang yang dier tak biasa..Kalau aku n incik hubby ambik okey ler tp dengan orang lain muler lah dier uwaaa uwaaa...Dengan atuk pun dier tak nak..Kecian lak dengan bapa mertua aku tue..Pagi-pagi selalu datang nak main-main dengan cucu tp si Adam nie tak mboo dengan dier..Asal atuk dier pegang je terus melalak-lalak..smpai meleleh-leleh air mata...lololo kecian tul..!!


5 Sergah Fazita:

mzhany said...

gerrammm tengok pipi adam. tolong ciom ciom kan utk hany eh ;)

mysha said...

ALolo demol nyEr buDAK tecik nih...

klo aDa anaK keCik mmG kene tGGu ada ASsistaNt baRu leh ketung kETang kat dapoR..klO tak jGN haRAP..huhuhu

nur aisya humaira said...

assalam kak...:)
sory kak, lambat follow...aisya tak sempat nk jenjalan,bukak blog pn just taip satu entry pastu tido...letih sgt...:)

comey laa anak akak, nme pun sedap..sme mcm nme ank buah aisya..tapi fairus rayyan..:)

fahmie firas said...

salam kak.. comey sgt baby tu.. firas suka baby.. firas tak de adik... nak cium baby sikit bleh tak??
ummmuahhhh comeyyy dye

Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

u.m.i.e said...

comelnyer adam :)

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina