22 November 2011

weekend kami


Weekend lepas teringin sangat nak makan nasi ayam...
tanya incik hubby nasi ayam kat mana yer yang sedap-sedap...
incik hubby cakap "kat kedai nasi ayam lah"..
erkk..loyar buruk tul lah laki aku nie...hehe

incik hubby cakap jom siap-siap, kita pegi cari kedai nasi ayam...
horeyyy seronoknyaaaa...tak payah masak ler jawabnya aku hari tue...dasar pemalas..hehe
dengan gigihnya aku siap2kan adam...buat bekal susu bagai dulu...

cari punyer cari, pusing punyer pusing incik hubby cakap kita makan nasi ayam kat wangsa maju jelah...
kat tempat kakak kerja dulu...kakak tu sebenarnya anak buah incik hubby,
anak along incik hubby...si kakak nie penah lerrr buat part time sekejap kat kedai nasi ayam nie...
aku pun ok jer lagi pun ktorg tak penah makan lagi kat sini...
terus incik hubby tepon si kakak ajak join sama... 



nie lah kedai nasi ayam tu...yang ada kepala ayam tu..Tat Nasi Ayam..
gambar2 yang lain sila abaikan yer..hehe kedai nie kat wangsa maju...



arr korang tengok si adam tu...terliur ler tu kat nasi ayam aku tu..hehe
yang sebelah aku tu lah si kakak a.k.a ayuni...
senyum pun macam nak tak nak jelah kakak nie hehe....



tadaaaaaaa....ni lah nasi ayamnyerrr...slurppp..hehe



rasa nasi ayam nie ok lah...boleh tahan lah...harganya pun murah jer...
kalau nak tahu nasi ayam merupakan salah satu pebrek aku... 




tengok kemain bersemangat lagi incik hubby makan...lagu jer dia ngapp hehhe..



ayam di potong besar-besar...nasi dah habis tapi ayam lerlebih ler pulak..
siap ratah-ratah lagi ayam tu...
korang nampak tak kicap tu...kicap tu aku mintak lebih...
kalu makan nasi ayam aku mesti mintak kicap lebih punyer...
hehehe hantu kicap ler katakan... 



perrkkkk....licinn siotttt....yang tinggal hanya tulang ayam jer...
nasib baik tak ngap sekali dengan tulang2 tu hehe....lain kali boleh ler datang lagi...
lagipun dekat jer dengan area umah ktorng...hehe

ar kalu korang teringin leh ler singgah-singgah kat kedai nasi ayam nie yer...hehe



2 Sergah Fazita:

Cho Zila said...

tang ayam besartu akak sukaler... sebab kadang gi kedaitu ayam dia sinonetjer... nanti nasi tak habis ayamjer dah habis...

fazitaismail said...

Che Zila..

memang besar gedabakk...
agak puas hati jgak lah...
hehe...

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina