06 December 2011

Belated Besday

hujung oktober hari tu...31/10 besday incik hubby tersayang hehehe...
makkk aihh lama betuii n3 nie terperakk sebagai draf...
dek duk menunggu pic punyer pasalll....
terpaksa lah hold dulu n3 nie...

Alkisahnya awal bulan oktober lagi aku dok pening-pening lalat duk pikir
hadiah apa lah nak kasi kat pak incik amri nih...
Bila aku tanya, incik hubby cakap tak payah bagi apa-apa lah...
membazir jer..cukup lah kasih sayang yang dia dapat dari seorang isteri
yang boleh menerima dia seadanya...hiksss gedikkkk
 syok jugak dengar tu kan...tapi aku rasa macam tak best lah kalu tak bagi apa-apa...
dah lah tahun lepas aku tak bagi apa-apa malahan tak celebrate pun...
besday incik hubby tahun lepas aku dalam wad hospital terengganu
operate apendiks...tika tu aku preggy 4 bulan...
tak sempat lah nak celebrate besday hubby kesayanganku huhu cedih!!!

So,tahun nie aku nekad nak bagi dia sesuatu, walaupun biasa-biasa jer
sekurang-kurangnya tanda aku ingat ler jugakkk ulang tahun
kelahiran hero aku nie yer...hikhik
Selepas penat lelah memikir eh penat sangat ker aku pun buat decision untuk tempah hadiah nie...



Coklat nie aku tempah dengan wani...hari tu aku ternampak dekat
wall fb n blog pasal tempahan coklat nie...aku belek punya belek n rasa
berkenan n sesuai ler jugak tuk hadiah besday kan...
hadiah nie aku suruh si wani hantar terus kat opih incik hubby....
surprise ler kenkononnya...
sampai jer dekat tangan incik hubby terus dia ngap dengan kengkawan...
tak snap pic pun...aku sendiri pun langsung tak tengok rupa bentuk hadiah nie kan...
aku tanya kenapa tak snap pic dulu....lupa + excited daaaaa.....hukhukhuk...
sempat lagi incik hubby bawak balik untuk aku 2, 3 ketuiii coklat nie...



ini lah rupa coklat tu sebenarnya...ada tulisan
selamat hari lahir sayang...i love u....sweetttt...
thanks a lot wani yer...incik hubby ita sukerrr sesangat2...hikhik
so kalu korang semua nak tempah coklat nie boleh ler roger2 kat sini...



1 Sergah Fazita:

Anonymous said...

terliur tengok coklat ni to..
bertuah laki ko yer..
heeee....

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina