09 December 2011

Ferrari si Adam bam bam

n3 lepas aku bercerita pasal survey walker untuk si adam...
hajat dihati nak ler cari ferrari sebijik kat si jantung hati nie...
tak nak yang mahal-mahal sangat...sekadar 2, 3 juta tu ok lah kan hikhik...
meroyan kejap uolsss...jangan maraaaa.....

now, si tecikku dah masuk umur 7 bulan lebih...aku plan nak letak dia dalam walker...
senang skit kerja aku...sambil2 aku nyibuk ketung ketang kat dapur
bleh ler adam follow vontot aku ke hulu ke hilir kat dapur tu...
takder lah dia meroyan sorang sorang kat luar nung bila aku 
pung pang pung pang kat dapur...kannnnnn...

mulanya pegi tengok kat giant melawati...banyakkkkk...harga pun bleh tahan..
tapi rasa tak berkenan plakkk...then incik hubby sageh pegi jj wangsa maju lak...
kat jj lagi banyak pilihan uolss....
rambang mata lak memilih...semua cantik cantik tapi harga mahal skit ler
kalau nak bandingkan dengan giant tu kan...
banyak yang berkenan dihati tapi opkoslah kena pilih satu jer...
pilih yang betul betul berkenan dihati kannn...hikhik


aku berkenan dengan yang nie...


incik amrie lak berkenan dengan yang nie....



so, adam lah kena buat keputusan nak yang mana satu..hehehe
kalau lah si adam nie dah boleh memilih, lg senang criter kan...hehe


so lepas bincang punyer bincang ktorg pilih yang nie...
warna pun macam sesuai jer dengan si kulit si adam kannn...


2 in 1....



ar nie lah ferrari di adam bambam...
nati bleh ler si adam race ferrari nie dalam umah yer...
kemain sonok jer nampak adam duk dalam walker nie...

0 Sergah Fazita:

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina