12 December 2011

merajuk






kisah weekend lepas....pagi pagi lagi sekitar jam 6.00, si adam bambam
dah celik mata....lepas tu duk main main dengan remote aircond...habis lenjun 
remote aircond tue dengan air liur dia...
pagi pagi memangggg macam tue...
kekadang dia nak aku n incik hubby layan dia main main,
layan dia borak borak...adoiiiiiiiiii penatnyaaaaaaa......

weekend nie lah peluang aku nak menepek atas tilam
lama lama sikit kan....kalau aku n incik hubby tak layan borak borak,
mula lah dia berdendang lagu keroncong dia yang 
menyakitkan telinga tue....huhuhu

kebiasaan budak budak tecik memang bangun awal kan...
tapi kebanyakkannya sekitar jam 9 pagi tidur semula kannnn...
tapi si adam nie lain sikit....sejak umur 7 bulan nie punyer lah
liat dia nak tidur....azab oiii nak dodoikan dia....

bayangkan lah, bangun jam 6 pagi....lepas tu duk main main bagai...
jam 3 petang baru tidurrrrr....
sejak dari pukul 11 pagi lagi aku dodoikan dia...lepas masuk buai keluar buai
stillllll tak tidur tidur lagi....letak jer dia dalam buai terus melalak bagai....

bila kena marah tahu pulak merajukkk...
kelakar plak tengok budak tecik nie marajuk....
jom layannnnnnnn video si adam kena marah hikhik....



...................................................................................................................................................................



video

hahahahaha garang jugak aku ek..!! 
huhuhu nasib ko ler adam rayyan....hehehe...


si adam nie bukan siang jer susah nak tidur, malam pun sama....
tidur sekejap dalam 1/2 jam dah terbangun...
time aku dah nak masuk tidur dia bleh plak terbangun...
puas dodoi bagai pun dia still tersengeh sengeh macam kerang busuk...
lepas tu sibokkk nak borak borak...

jom layan video yang seterusnya....
yang nie lak sebelah malam punyer....
pukul 2 pagi dah time nie...besoknya nak stat kerja dah....
huhuhu adam bam bam punya pasal daaaaa...pukul 3 baru tidur hukhuk...


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



video

senyummmmm....tak perlu kata apa apa...
hmmmmmmm....
nasib badan ler..........hikhik



0 Sergah Fazita:

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina