01 December 2011

model car seat

Salam uolss...^_^
weekend punyer story, siangnya ktorg pekena nasi ayam, malam tu kitorang merewang-rewang
 sambil-sambil memperabiskan petrol...errkk bunyi cam kayo jer kan hiksss.....
yelah asal weekend jer memperabiskan petrol jer ktorng nie kan hihihi...
rewang punyer rewang nyinggah ler kejap kat jj wangsa maju...
sambil2 cuci mata n jenguk2 walker untuk budak tecikkk....



Nahh...nie lerrr model car seat jj wangsa maju....hiksss...
nampak tak...siap tunjuk tanda harga car seat lagi tuuuuuuu...lalalala....^_^



peace..!!! hahaha kemain lagi si adam bambam nie...pandai tul adam bergaya yer...
incik hubby punyer kerja lah ajar adam buat peace nie...
terus dengan pantasnya aku snappp...
horeyyy menjadiii...nampak macam real je kan...good boyyy...^_^



warna nie macam tak berapa sesuai jer dengan adam kan kan...
boyyy...tapi car seat pink..adoyaiiii....hehe



tadaaaaa....arr yang nie baru betoiiii....sesuai ler dengan good boy nie....
adam bambam pun nampak cam sukerrr jer...setuju ler tue....
smpai meleleh air liur ko dik ishhh...hihi



sangatttt setuju dengan yang nie.....tapi tak beli pun...huhu
cukup lah sekadar jadi model yer adam bambam.....
niat sebenarnya nak rembat walker kannnn...
tentang walker tungguuuuu next n3 kkkk....hehehe

tata...^_^


0 Sergah Fazita:

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina