17 January 2012

...9 bulan sudah ini budakkkk....

morning uolsss...korang semua bekpes apa pg nie hikhik...
aq mencekik roti canai jekk...bleh dikatakan tiap tiap pagi
itu ler menu bekpes aq...roti canai roti canai roti canai...hiksss...
nasib baik badan aq jenis tak mudah kembangg...kalau idakk
gerenti macam belon hohoho....

pejam celik pejam celik sekejap jekk masa berlalu kann...
hari nie genap 9 bulan umur si teruna pujaan 
malayaku adam ar-rayyan..hikhik...
uihhh udah besor yekk ko dikk...

ragam pun bertambah ngada ngada dahh...
pagi pagi udah kejut aq laki bini...macam jam loceng lak
ko nie dikk...hmm memang jimat bajet aq coz tak payah nak beli
jam loceng bagaii...hehehe...

dalam umur 9 bulan nie dah 2 kali adam jatuh katil...huhu
tu lah budak tecik nie tido lasakkkkkk sesangat...
nasib baik kat tepi katil tu aq letak tilam n toto...
kalau jatuh pun atas tilam jelah...kalau xder tilam camaner lak gamaknya kannn...
adusss seriausss aq sekejapp...

gigi dah tumbuh bahagian bawah tapi baru sebelah kanan...
bila sengih putih jek nampak...hikhik...
bangga mama dikk coz anak mama udah tumbuh gg..hehe

tapiiiiiiiiiii si budak tecik nie still tak boleh merangkak lagi...
kenapa yekk..?? aq agak agak lah kan mybe adam boleh jalan terus
jek nanti tanpa merangkak kann...kekadang baby nie lain lain skit pesen dia kann...
ada yang ikut step by step n ada yang jenis langkau terus...
hmmm ntah ler aq...kekadang risau jgak duk mikirnya...
tapi pepehal pun pk positive jelah kannn...

jom kita tengok gambar budak yang sudah berumur 9 tahun bulan nie....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

alala cian korang yekk...hikhik

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

sabor yekk akekeke....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

dah dah jom layannn pic ini budakkk....

*

*

*

*

*

*

*

*

tadaaaaaaa....



hahaha budak kena bendung...
dah 9 bulan tapi still kena bendung lagi hihihi keciannnn...
kemain lagi adam sengih jek yekk...

ok tata....*_*




3 Sergah Fazita:

Ali and TheBlogg said...

slmt ptg...nak tanye nih...kenpa umur baby nih tak sambungkan je,maksud nye dalam perut dah 9 bulan,so bile dah lahir jadi lah 10 bulan,tak buleh ek?

fazitaismail said...

Ali..

Bleh jekkk tapi dah semua org buat cam gtu i follow jelah hekhekhek....

erkkk BOLEH KER..?? hmmmm ^_^

Ali and TheBlogg said...

hehe....tak tau lah buleh ke tak?
tak penah pom lg dgr org buat mcm tuh...'
tuh yg tertanye2 tuh...:D

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina