31 January 2012

...memenuhi jemputan walimatul urus...


salam selasa semua para blogger...amacam korang semua hari nie..ok ke ko..?? hahahahahaha....
hari nie sonok skit coz esok cuti wilayah...yahuuuuuuuuuu...cuti lagi aq kann...sonoknya kalau ada cuti selalu kann...hahahahaha.... 

sabtu lepas aq memenuhi jemputan kahwin kawan sekolah...uihhhhh lama tul aq tak jumpa mamat nie...bayangkan ktorg last jumpa masa lepas exam spm tahun 2009...perkkkk lama betul kannn...cuba korang kira kira berapa tahun dah tue...lama giler lost contact...jumpa semula nie pun disebabkan laman muka buku hahaha...nasib baik ada fb kann...boleh lerrr jumpa semua kawan kawan sekolah...



aq story skit pasal kawan aq nie kkk...hikhik...dia nie kawan sekelas aq masa spm...kami semua satu kelas memang close...akrab giler beb!! tak kira lelaki perempuan semua sporting!! hohoho rindunyaaaaa time sekul dulu kannn....si mat joe nie bertemu jodoh dgan orang sentul...so apalagi kenduri dekat kl nie memang geng geng yang lain janji nak join ler kenduri mat joe nie...seronok jugak tu kannn...boleh gak jmpa kawan kawan lama...time kenduri kendara cenggini ler peluang untuk bersua dengan kawan kawan kannn...

mulanya majlis persandingan stat pkul 1 tengahhari...pkul 12.30 tenghahari dah gerak ke sentul...time tu si adam bambam tengah syokk tido...terpaksa ler kejutkan dia...sampai jek kat area flat sri kelantan tu punya lah azab nak cari parking...berpusing pusing duk cari parking...kat situ kan area padat...sempat lg incik hubby cakap tobakkk dia tak nak tinggaal kat area cenggitu coz susah nak dapat parking...lastnya ktorg parking kat dalam masjid al-hidayah, sentul...tika tu dah pukul 1.20 tengahari...apalagi kelam kabut ler aq hello si pengantin tanya dah sanding ke belum...tup tup pengantin jawab majlis persandingan ditunda ke jam 2.00 petang...adussssss terpaksa ler nunggu dulu...perut pun dah berdendang dendang laporrr...nasib ngko ler perottt oiii....hukhuk...


akhirnya ktorg lepak kat masjid al-hidayah dulu sementara nunggu jam 2.00 petang...kecian kat sitecikku boring menunggu....habis lenjung tali handbag mama dikunyahnya...tak kisah lah dikk janji ngko tak melalak dah lerrr...hihikhi....

jom layan gambar si pengantin baru nie...

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^







 tak sempat nak bergambar dengan pengantin...tengah syok makan nasi minyak si adam bambam merengek rengek coz mengantuk...lepas makan terus masuk kereta dan nenenkan adam...then terus balik umahhh...hihi selamat pengantin baru buat kawanku zulkifli mohammad a.k.a mat joe...semoga berbahagia selalu dan jodoh berkekalan hingga hujung nyawa...^_^



0 Sergah Fazita:

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina