04 January 2012

...salam tahun baru...



Salam semua wahai blogger2...
selamat tahun baru...apa azam korang semua
sempena tahun baru nie yer..
semoga apa yang kalian semua idam idamkan 
akan tercapai berkat dari ketekunan dan doa 
kalian semua...insyallah...^_^

walaupun sudah 4 hari kita berada dalam tahun baru 2012,
hari nie aq berkesempatan update blog kesayangak aq nie...
sekarang bz sesangat sangat...
cuti sempena krismas tempoh hari aq sekeluarga 
bercuti dekat kg ku di terengganu...
sempat ler jenjalan dekat masjid kristal tu...
nati aq buat n3 pasal tu keyyy...
tungguuuuuu coz banyakkk lagi kerja yang tak settle....

balik dari bercuti si adam bambam pulak 
admit dekat hospital pakar ampang puteri coz demam n batuk...
sempat ler buat physio sebanyak 4 sesi....


so aq terpaksa ler bercuti panjang skit...
dalam tempoh tu semua fb n blog pun tak nyempat nak bukak...
maka banyak lah news ketinggalan...
sampai kawan aq masa study dulu meninggal
pun aku lambat tahu..sedih sesangat...
Al-fatihah buat arwah kawanku Noria Idris...
beliau meninggal sebab komplikasi semasa melahirkan...

masuk kerja bertinbung pulak kerja yang tertangguh sepangjang
hampir seminggu aq bercuti...
terkejar kejar n terkial kial aq menyiapkan kerja...
so, terpaksa ler gaji staf bulan december lambat skit dapat..
bising macam lalat dah semua dok tanya bila gaji nak keluar haha...
sovi bebanyak lah staf staf btsystem semua yek..!!




0 Sergah Fazita:

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina