13 February 2012

...pekena cendol Leman Dawi uolsss...


n3 nie sambungan dari holiday@wet world, pedas tempoh hari yekk!!
selepas kepenatan gedebum gedebamm mandi pool tekak harus ler terasa haus kannn...peyott 
pun berdendang dendang lagu keroncong sayang kann..haha
otw balik semenyih selepas penat berholidayy rombongan kami singgah ler
pekena cendol Leman Dawi...perkk cuba bayangkan tengah tengah panas terik matahari n bayangkan cendol yang sejukk and manis tu mengisi ruang kerongkong anda...perkkk nikmatt siotttttt hahahahaha...


penuh siottt...ramai betul orang time nie...nasib baik gak time ktorg smpai ada satu keluarga
dah nak beredar...ada gak tmpat duduk...kalau tidak beratur menunggu meja huhuhu....gerai cendol 
leman dawi agak stategik jugak lah...parking pun banyak dan yang paling bestttt depan gerai nie banyak pokok pokok...soo xder lah panas sangat kann...


yang syokknya kat sini cendol, ais dan air gula melaka tu boleh tambah free jekk...harga cendol
seringgit jekk satu mangkuk..kira murah giler lah kannn...terfikir jugakkan...
untung ke tokey cendol nie...hehe 
ok tata ^_^




1 Sergah Fazita:

sHeeMa DeaN said...

shedaaappp... sejuk tekak dapat menelannnn cendol tu kan.. ngeeehhh


*.. ita tanya cik nah minum susu apa ek.. sekarang nie akk tukarkan dia ke sustagen.. lepas tukar susu tu yang naik boolat badan dia..

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina