19 March 2012

...hot bellon...


Salam senin semua...semua shat2 kaaaaa..?? asal pagi senin jekk muka semua toyerrr kannnn...
hikhik semua xder mud jekk...rasa tak cukup jekk cuti sabtu ahad kann...hari nie aq nak citer kisah kami ke putrajaya sabtu lepas...tengok hot bellonnnn uolss...hikhik


shantek2 kann uollss...ramai giler orang...nak masuk putjaraya pun dah jem!! berpusu2 kereta...nak cari parking lagik ler azabnya...berpusing pusing jugak lah...nasib baik mood incik hubby tahun nie ok sebab ada adam...kalau tak kerana niat nak bawak adam tengok hot ballon tu, rasanya dah pusing balik kl dahhhh..hihi...ingat lagi kejadian tahun lepas...masa tu aq tengah preggy 9 bulan kat adam...time tu incik hubby tak berapa setuju nak g nengok belon tu memandangkan aq tengah sarat tapi aq nak jugakkkk tengok...datanglah jugak tapi tak incik hubby tak dengan hati tak berapa iklas lerrr hikhikss



hati nie melonjak2 nak naik tapi apakan daya pak incik hubby tak kasikkk...
anak kecikk katanya..hukhuk...aq bukannya nak bawak adam pun kann...
biar jelah aq naik n dia yang jaga adam kannn hahaha...so pandang jekk dari bawah yekkk...
yang syoknya abang kandungku a.k.a abg jie naik ngko...tu yang aq jelessss bangattt tu...


adam bersama2 sepupu dan kupu-kupunya...hahaha...nie semua anak2 buah aq...anak abg jie...masa bapak diorg naik belon tu melalak bagai lah anak2 buah aq nie coz semua nak naikk...haha kelakar lak...hmmm kalau panjang umur jumpa lagi next hot bellon yekkk...hikhikss ok tata ^_^




0 Sergah Fazita:

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina