27 March 2012

...my secret...


perkkk...kemain lagikk tajuk n3 kali nie yerr...haha...sajer gempakk kan...
tapi bukannya rahsia sangat pun...
hari nie nak share skit pasal suplement yang aq amalkan ambik nie...masa dari bersalin kat adam rayyan tempoh hari aq tak ambik apa apa supplement n jamu pun...yang aq makan masa lepas bersalin tu pati gamat jekk..tu pun hanya satu botol n dalam tempoh sebulan bersalin...selepas tu aq tak ambik langsung jamu ke atau ubat2 khas untuk orang bersalin...aq kan bersalin secara caesarean...so just minum pati gamat tu jelah...sejak adam umur  7 bulan susu badan semakin berkurangan...risau jugak kannn...tambah2 adam nie jenis nak susu badan...susu formula dia kurang skit...so aq terpaksa cari solution...kawan aq sajeh shakklee terus aq beli....



aq ambik pakej untuk perbanyakkan susu...so dalam pakej tu ada empat jenis suplement...
yang nie shakklee vita-c 500mg...dimakan lepas lunch...



yang nie lak jenis shakklee vita-lea...mengandungi 12 vitamin dan 7 galian 
yang diperlukan oleh tubuh kita...dimakan selepas breakfast...



shakklee alfafa complex...yang nie khas untuk memperbanyakkan susu...
di ambik tiga kali sehari...pagi, tenghari n malam...



nie shakklee b-complex...makan selepas breakfast...maknanya dah 3 bulan aq ambik 
suplement shakklee nie...setakat nie alhamdulillah...susu pun bertambah ok dan 
badan pun rasa tak penat sangat lah...so aq akan pastikan 
suplement shakklee nie akan menjadi rakan rapatku...sesiapa yang berminat boleh ler order 
shakklee kat sini hihihi....



yang nie aq stat makan hujung bulan lepas...VCO nie elok untuk kulit, untuk lesu2 badan dan salah satu sebab aq berminat dengan VCO nie coz boleh menaikkan berat badan...hikhikss...almaklumler sejak dua menjak nie badan aq tersangat lah kurus...makan punyalah banyak tapi still tak naik...bukannya nak gemuk sangat pun sekurang2nya berisi lah skit...xder lah nampak tulang gitar jekk...hahaha
so resultnya masih dalam percubaan lagi...cuba dulu dalam dua tiga bulan kalau ok aq akan jadikan sebagai penemanku jugak hihihi...sesaper nak beli VCO nie beli jekk online kat sini kayyy...^_^




2 Sergah Fazita:

Anonymous said...

greetings fazitaismail.blogspot.com blogger discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best backlink service Take care. Jason

lieyalatif said...

LIEYA PUN DULU amik shaklee...mmg muai susu badan...ngan pekatnye...ngan byknye...syok je pam....

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina