23 April 2012

...kisah besday si adam rayyan...



Salam senin uolss..baru berkesmpatan update blog ler..banyak nak citer sebenarnya..
tapiiiii penyakit 'M' sudah melekat..maka sunyi sepi ler blog nie sekejap..

moh layan pic sekitar besday adam rayyan nie..
sabtu lepas sambut besday kat rumah atuk adam..sebenarnya niat nak sambut kat rumah sendiri..
tapi FIL dah booking sejak bulan february lagi..awal2 lagi dah cakap 1st besday adam 
nanti buat kat rumah dia..soooo aq ikutkan jelah...
takpe2x kalau panjang umur murah rezeki tahun depan ikut plan sendiri lak hikhik..


hepi 1st besday muhammad adam ar-rayyan..



mula2nya my FIL nak buat kenduri doa selamat bagai..then incik hubby cakap tak perlu la..
just sambut biasa2 jekk..tak nak menyusahkan orang tua sebenarnya...
sooo sabtu lepas kami sambut sesama adik badik jekk...


adam rayyan wif pakcik kupu2nya..ekeke
rupa rupanya besday diorang sama date..heppy besday both of u.. 


tengah elok ambikk port nak potong kek kemain laju jekk tangan adam sambar kek tu..
belum apa apa lagi dah ropong dah kek tu..


korang tengok lah budak tecik yang selalu meragam tu..orang sibokk nak potong kek 
dia sibokkk melalak..sebenarnya adam terkejut n takut..semua duk pung pang pung pang 
bising time nak potong kek ni kann..dengan tetiba dia melalak lakk..haisss!!



nengok ler budak tecik nie makan kek..haihss comot tul!!





2 Sergah Fazita:

sHeeMa DeaN said...

happy birthday adam..

meriah birthday adam.. syiok kan dapagt kumpul adik badik sedara mara makan reramai...

lieyalatif said...

MERIAH SGT!!! suke tgk kek tu....cute .......

sambut ngan family2 laa saat paling bestkan...dpt kumpul satu family...mkn2 n borak2.....tapi mmg kiut pic si kecik nangis time tgh potong kek tu.....he he he tekejut tu sbb jadi perhatian ari tu heheeheheh

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina