18 April 2012

...w.w kisah setahun adam rayyan...


salam w.w uolss..hihi
jommm ikuti perkembangan si tecikku dalam umur setahun nie...

semalam dah setahun tapi kek tak potong2 lagikkk..lilin pun dopp tiup 
lagik nie haihhh!! sabor yer dikk!! 
sabtu nie kita potong kek kat rumah atuk ayim yerk..hihi

dah setahun tapiiiiiiiiiii bila nak berjalan nie..???
kenkawan adam yang lain dah berlari dah dik oiiii...mama udah 
tak sabor2 nak nengok adam berjalan nie..sekarang dan buleh berdiri sambil2
lepas tangan..cuma kaki jekk takut nak melangkah..hoho ta tih!! hikhik 


port yang adam paling suka meniti kat sofa..sambil berjalan
sambil berpaut pada sofa..kekadang berpaut kat dinding..
hahaha kelakar lah nengok gayanya tu..

sekarang time tidur malam dah tak bangun nyusu dah..biasa adam tidur dalam 
pukul 10.00 atau 11.00 malam..nak tidur tu teguk susu sebotol bangun2 kul 6.30 atau 7.00 pagi..
then time tu baru aq bagi susu..bleh ler mamapapa tidur lena skit sekarang nie dik..hikhik

mulut lak berat tul nak panggil mama..asyik papa papa jekk!!!
sikit2 papa..aihhhs jeles gak tau..asal nangis jekk panggil pa pa pa...then terus
merangkak pegi kat papa..bangun tidur pun sama..terus cari pa pa pa..then baring
atas perut papa..bababs montot tu baru lerr..hiksssss





jom layann video adam nie..




*

*

*

*

*


dan satu lagi..layannn jekk hihi...






ok tata..^_^



5 Sergah Fazita:

lieyalatif said...

sgt tomey2 adam rayyan..setomey namenye.....

same la ngan anak lieya si dayyan tu.....dah berani berdiri n bukak langkah setapak, lepas tu cepat2 cari sofa atau dinding haahahaha...takpe2, bagi can...nanti dah dpt kaki sure tak mo kite dukung lagi kan...oh time tu kite dah 'ilang' baby kecik sob sob sob......

Sunah Sakura said...

comeynye dia..hehe..chaiyok2 adam! kamu boleh!!

fazitaismail said...

lieya

aihss dayyan pun tomey2 gak..pling comey tang mulott dia tu..sebijik cam mama dia..hehe

fazitaismail said...

sunah

yess!! caiyokk adam rayyan..untie sunah dah bg support tu..hehe

iedchan said...

alololo tomeinye die..hehe..nnt da reti jln tu..tak larat nak jg..lagi2 bile dah lari..hehe

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina