10 May 2012

...rondaronda taman tasik titiwangsa lagik hikhik...


kisah ni masa cuti 1 mei hari tu..basi sudaaaaa..tapi tak kisah lah aq nak post jugak..
sekurang kurangnya leh buat kenangan kann..ekekeke 


asal pagi ujung minggu jekk bawak si kecik nie berjalan atas rumput..orang tuatua 
kat area umah aq cakap nak cepatkan anak berjalan kena ajar dia berjalan atas rumput yang ada air embun..tak penah pulak aq dengar..hmm tak tahu lah betul ke tidak 
tapi apa salahnya kita cuba kannn...hihihi adam takmo berdiri kat atas rumput tu sebenarnya..
maybe dia geli kot..dengan muka seriusnya kelakar lak hahhahahhahhahahaha...



then bawak adam rondaronda kat taman tasik titiwangsa...asal pagi or petang minggu jekk 
kat sini ler port papa bawak adam dengan audinya tu...mama ikut ajekkk..walaupun malas 
terpaksa ler aq follow..tunggu adam besar sket je lagi aq lepas diorg berdua lah..
pegi lah mana papa nak bawak adam jenjalan mama tak kisah..yang penting 
aq bleh sambung krooh krooh atas katil  bleh ler aq kemah umah n 
buat apa yang patut kan..hikhikhik


ini budak tecik seronok jenjalan dengan audinya..kemain lagik ko dik..asal hujung 
minggu or cuti jekk rondaronda dengan audi..hihihi



lebih kurang setengah jam pusingpusing adam dah mula tenyeh tenyeh mata..dah ngatuk letewww..
kelakar lak masa nie..tersenguk senguk dia ngatuk..then tengok dah terlentok tido..hahahahaha
mak aihhh senang plak ko tido dik!! 



tuan audi pun dah tido soooo papamama pun ca alif but lerrr balik umah...




2 Sergah Fazita:

lieyalatif said...

Kelassss seat audi tu hahaha aunty likeeeee laaa adam hehehe....

Betul2 lieya ade dgr gak petua tu.... Tp nak pi cari rumput berembun tu payah tu... Kuar umah weekend pun kul 10... Embun dah kering huahaha

fazitaismail said...

lieya...

hahhahahahha..seat tu incik papa dah adjus...nak buat camno, anak kecik lagi..seat yg ori besar gedabakkk...

kelakor lak..hahhahahahhaha

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina