11 May 2012

...tak tahu nak cakap apa dahhhhh hukhuk...


korang tengok lah sendiri...


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*******



kejadian berlaku petang rabu..kat fb n blog duk pung pang pung pang pasal video baby kena dera kat maknya tu..aq tengok lah jugak sampai menitik air mata..terpikir sejenak kat adam rayyan..camaner lah adam dengan baby sitter tu..harapharap semuanya selamat lah kannn..tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bila ambik jekk adam kat rumah baby sitter petang semalam tersentap!!!!




terkejut kejap aq..tanya makcik tu kenapa jadi macam nie????? makcik tu jawab tak pasti 
kena apa..sebab time tu dia tengah mandikan sorang lagi budak..tup tup dengar adam melalak 
then tengok mulut dia penuh darah...banyak kali jugak lah aq tanya tapi jawapan tetap sama..lagi pening kepala otak aq..nak meroyan lebih lebih pun takut lain jadinya kann...akhirnya aq sendiri yang pening...




bila tengok dia tidur tu rasa sedih sesangat sangat!! balik rumah asyik merengek jekk..
risau gak kot kot demam kann..dah lah adam baru jekk baik dari demam..antibiotik pun belum habis makan lagi..papa dia lagi lah memekak mekak...tapi xder pilihan kann..nak cari pengasuh lain pun susah jugak kat area rumah aq nie..sejenak rasa nak berenti keje jekk..nak jaga sendiri anak tapiiiiiii...
adoii banyak betul tapi tapi tapi dalam kehidupan kita nie kann...
pepe pun tawakkal jelah...ya allah permudahkan lah urusan keluargaku...


1 Sergah Fazita:

lieyalatif said...

Allah..... Seriau lieya tgk.....panjang tu lukenye... Sure pedih tu....nak nangis plak lieya tgk keadaan adam tu...tu la kan, ikut hati mmg nak benti keje n jg anak sendiri tp x keje pun x leh....adududuh dugaan tu adam.....

Semoga luke adam cpt sembuh.... Amin~

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina