15 June 2012

...acara meremove lilypie...


salam jumaat semua...semalam acara delete mendelete lilypie breastfeeding..
rasa sayang lak nak delete sebenarnya...tapi apakan daya kena gak deletenya sebab si adam dah stop breastfeeding...kalau aq tepek gak kat situ takder makna jugakkan...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



masuk jekk umur setahun beberapa hari adam dah stop breastfeeding...langsung takmo nenen..tak tahu kenapa..bila tengok nenen dia tersengeh sengeh jekk..puas aku pujuk tau..lastnya digigit lagi ada laa..rasa nak bababs jekk kat bontot tu hahaha...tapi dua tiga minggu sebelum tu memang tak bleh berenggang dengan nenen..kat rumah baby sitter pun tak nak sangat minum botol..lepas jekk aq ambik terus merengek rengek nak menetek..tak sabor sabor..time tido malam pun merengek rengek nak menetek..lenguh lak rasa..sekarang nie 100% adam minum susu formula...susu aq pun kering dengan gitu jekk...



sebelum didelete...




so sekarang hanya tinggal dua jekk..huhu



nota kaki: yahuuuuu sonoknya hari nie jumaat kann..esok lusa cuti boleh ler berlanding 
lama lama sikit atas katil yg empuk kann hikhik..tapi tersangat ler sedih coz hari ahad incik hubby kena pegi krusus kat jitra selama 2 minggu...uwaaa tinggal ler adam dgan mama kat rumah..sob sob sob smbil2 lap air mata..




2 Sergah Fazita:

LiYa HaNiF :: said...

Qalesya setahun je BF pastu dia sendiri tak nak hihi..

alolo siannya kene tinggai 2 minggu yer.. sabo yer..

MrS. F!zA said...

alahai syg plk kalo stop kan.. tp dh adam sdri tknak tkleh bt apa lah kan..

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina