18 June 2012

...kisah adam tiap2 pagi...




salam senin yang penuh dengan jerebu uolss..hikhik
sesak nafas bila keluar nak pegi kerja..adoyaii..ok ok kita ke tajuk yg asal kayy...
jom layan kisah adam setiap pagi...


*

*

*

*

*

*
*

*

***



sekarang adam dah pandai tonton abc song...kekadang aq on youtube, bukak abc song n bagi dia tengok kat tab atau kat laptop..kekadang pasang vcd kat tv..tapi kalau kat tv dia leka sikit berbanding dengan tab atau laptop..maybe screen tv besar n lebih jelas kot...kalau kat tab bila dah boring dia campaknya tab tu..haha nie lah peel dak tecik nie..kekadang terhibur sangat dengan kerenah dia tu..tapiiii kekadang mamanya naik minyak jugak lah hakhakhak...



4 Sergah Fazita:

MrS. F!zA said...

hihihi samalah darwisy..asyik abc song ja..smpi teror abc dah tanpa mama papa ajar..

lieyalatif said...

aalah takleh tgk plak kat opis...tapi takpe , kat umah lieya qada tgk nanti hihihi...mcm cite potong rambut ari tu.....hihihi.....

amboi2...kemain siap campak2 tab...anak2 zaman skrang mmg senang kan...kite dulu takat main ujan, main masak2 je laa heheheeheh....

lieyalatif said...

Haaaa dah tgk!... Kemain adam dok tepuk2 sofa ye hihihihi....moga cepat kenal abc yeak....

wahida said...

ala, tak dpt tgk video tu...huhu...kat ofis kena block...

salam, tengs drop by my blog n following mine, dtg sini nak follow balik, nice blog!

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina