04 June 2012

...kisah balik kg tempoh hari...



salam senin uolsss...apa habaq korang korang yekk!! ada baiekkkkkk??? hikhiksss
jom layan citer kami balik kg tranung tempoh hari..petang khamis balik kerja jam 6 petang terus gerak ke tranung...dalam perjalanan kat higway LPT hujan lebat selebatnya dengan guruh n kilat..ooo takut giler rasanya...jam 9 malam singgah kat bandar indera mahkota rumah kakak..ktorg lepak lepak n tidur kat sana..pagi pagi jumaat konvoi balik kg kat setiu tranung hehe...



adam rayyan bersama kupu-kupunya...aishh korang nie malu malu kucing lak..
almaklum lama tak jumpa hikhik...



time nie otw balik tranung konvoi dengan my sis...budak tecik nie duk main main dengan mata hitam papa..kemain banyak aq hangkut menan mata hitam papa jugak yang dia berminat..



time tidur...kemain lagik aq bentangkan toto dan hangkut semua bantalbantal 
tapi atas lengan atas riba aq jugak tempat beradu dia..kebas kebas lengan mama dik oii..
letak atas toto tu kemain lagik dia mengamuk...hmmm manja tul!!



lepak kat rumah my sis..kenduri my niece uolss..mak aih tua dah aq yo..tak lama lagik bercucu ler hikhik..tengok ler budak tecik nie kemain lagik..eksen jek lebih tu..tapi tak makan pun..



sorang lagik kupukupu adam rayyan..muka diorg lebih kurang sama jek terutama tang mulut n 
tang suka hisap bibir sendiri time nak tidur..kelakar lak nengoknya..
ruparupanya farhan pun sama suka hisap bibir time nak tidur..korang nie pelik tul!! 
kemain setimbung beli puting tapi bibir jugak ler yg korang duk kulumkulum...
sekejap jek elok diorg nie bermain then terus cakar mencakar..lastnya adam 
yang kalah hahhahahhahaha....




malam kenduri lak sambut besday adam rayyan..uihhhh kemain lagik ngko dik!! 
eksen tul sampai dua kali sambut besday dia tu...tapi adil lah kann..hari tu sambut belah family papa..
yang nie lak sambut belah family mama..thanks a lot buat su coh adam rayyan coz sponsor kek angry bird yang penuh dengan duri durian tu..yang kelakar lak semua anakanak buah duk berebut tang mata n muncung angry bird tu sampai ada yang merajuk rajuk...hahahahahahaha





layan jekk la video tu yekk..haha klakor lak tengok..masa orang nyanyi lagu besday 
kemain lagik tangan adam duk hayun hayun..hikhik sampai sini dulu lah yekk..tuan tanah 
kedaun nak sambung buat kerja nie..kemain bertimbung kerja yang tertangguh..ok tataaaaa ^_^



3 Sergah Fazita:

Aida78 said...

waaa dua kali sambut bufday seronoknya....

mzhany said...

waaa cake yg menarik!!!

lieyalatif said...

comel gile kek adam....berduri2 mcm durian...halus2 hah bulunye..cantik plak bile tengok....

alah adam malu2 jumpe sepupu sebab jarang2 jumpe tu....kalo dah selalu balik harus tak malu2 dah tu heehehehe...mcm dayyan laa balik kg amik mase jugak die nak ngan org....

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina