29 June 2012

...pekena nasi sup...



salam jumaat..weyy semua mesti hepi kan hari nie..masing masing 
sibuk duk pung pang pung pang dengan plan memasing bila tiba weekend kann..
ada yang nak pegi shopping laa..nak bercuti laa..nak balik kampung laa..macam macam lah..
apa apa pun plan korang aq doakan semoga korang semua bergumbira lah yekk 
dengan aktivity memasing tu hehehe...aq lak xder plan lagikk!! rasanya melepak jekk 
kat rumah dengan 2 orang mamat poyo tu hahahaha...

korang nak tahu tak..?? hehe sebenarnya senin tu aq mc..kenkonon sakit kepala la 
tapi sebenarnya aq memang nak luang masa dengan incik hubby n adam rayyan hahaha..
ahad malam tu incik hubby baru balik berkrusus kann..terus dia sambung 
cuti n apalagi aq pun terus plan ambik mc muahahahahahaha...
ok takmo membebel banyak banyak lahh..moh kita layan 
gambar ktorg pekena nasi sup hari senin hari tu...^_^


*

*

*

*

*


ani sup utara..memang selalu sangat la ktorg makan kat sini..kedai nie kat taman 
seri gombak..tapi ani sup utara nie banyak cawangan..
mungkin kat area korang pun ada jugak kann..hehe



bermacam macam jenis sup..pilih aje n order jelah hihihi...



yang nie lak aneka jenis minuman..



air kami bedua..semestinya teh 'o' ais..hahaha



nasi dimakan bersama telur masin campur sambal belacan..
tapi nasi dia sikit sangattt..ktorg selalu order nasi tambah kalau makan 
kat sini hehe..sambal belacan dia sedap tapi pedasssssssssssss sangat!! 



ktoeg order sup ayam..kami laki bini tak makan daging tau..
hanya makan ikan dengan ayam je..hehehe
sup nie memang sedappppppp!! tu yang selalu aq nyinggah ani sup utara 
sebab kesedapan supnya tu hehe..



kat sini disediakan gula2 jenis nie untuk kanak2..free jekk..korang mintak lah 
berapa pun memang tak payah bayar...



tengok ler si adam rayyan nie duk hisap hisap gula2 tu sampai menjejeh air liur...
ok jugak kann aman makpak duk makan sambil adam leka dengan gula2 tu hahahah



ok tamat sudaaaaa..^_^



















1 Sergah Fazita:

Salmi Khairil said...

waduh sedapnya...jom singgah kat blog saya ader GA menarik

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina