22 June 2012

...yeah!! akhirnya!! haha...



salam jumaat yang dinanti nanti semua orang..why dinanti nanti..?? opkos ler esok cuti sabtu ahad kannnnnn..boleh ler berjimba jimba dengan keluarga kann haha..esok lusa plan 
kemana korang semua yeak!! ceciter ceciter muahahahaha...

walaupun incik hubby belum pulang lagi dari berkrusus tapi hati nie still hepi..why hepi..??? 
opkoss ler hepi coz lovely son fazitaismail dah boleh berjalan muahahahaha..2 3 hari lepas 
adam dah boleh menapak dua tiga langkah..hahaha memang teruja tul!!

balik kerja semalam bawak adam jalan jalan kat taman..seronok betul tengok si tecik nie..
kemain teruja dia nak bermain main kat gelongsor tu..mengalahkan budak besor!! 







jom layan video bila adam mula menapak..


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*****


yeayyyy!! caiyok adam caiyokkkkkk!!! muahahaha seronok tul kann bila anak dah 
boleh berjalan..dah lama tunggu time nie tau!! maklum ler anak first..
setahun dua bulan baru adam boleh berjalan..uihh sedikit lambat kann..biasa tengok anak anak buah 
belum umur setahun dah terkedek kedek berjalan..tapi tak kisah ler janji adam rayyan boleh jugak berjalan macam kanak kanak lain..cuma lambat dengan cepat jekk bezakan kan kan!!! hikhik..
papaaaaaaaaaaaa..balik ler cepattttttttt..anak u dah boleh berjalan dahhhhhh hahahaha....




6 Sergah Fazita:

lieyalatif said...

Yeayyyy!!!! Good job adam!!!! Akhirnye 'dah dpt kaki'..... Makin galak laaaa adam explore satu rumahhhhh.....

Comel tgk video adam jln tu.... Tsngan angkat ke atas dah mcm nak menari bangra pun ade hahaha..... Comey gile..... Lieya pun dpt rakam saat dayyan berjln pertame kali..... Bangga n excited woo....

fazitaismail said...

lieya..

hoho memang sonok giler..lepas nie lagi ler rajin bawak adam pusing2 taman hahaha

Salmi Khairil said...

salam perkenalan dari SKA jugak..tq sudi singgah, jangan lupa singgah selalu tau..

comelnya keletah permata hati..

fazitaismail said...

Salmi..

thanks dear..)

mamasuri said...

comelnyer adam...putih melepak!! wah bagus2 adam dah menapak...tahniah2...seronok kan anak leh jalan...

fazitaismail said...

mamasuri

memang sonok ler noli..dah lama aq tunggu time nie..haha sonok tak terkira..)

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina