05 July 2012

...bersiaran langsung dari rumah...




salam kamis...hari nie bersiaran dari rumah..landing2 atas tilam yang empuk..
owhhh amannya terasa..muhahahaha..akceli tuan tanah kedaung mc lagiiiiiiii...
nie gara2 cik senggugut ler nie..adoiii letih betul!! 
tiap2 bulan macam nie aq..kalau tak mc memanggggg tak sah!! 
kenkawang kat opih pun paham bebenor dahh!!

dah bermacam2 bagai ubat dah aq telan..
petua2 tu takyah duk citer la..
semua dah buat tapi gini jugak kesudahannya..
rasa nak tercabut pinggang nie..
kalau first n second day nak dukung adam pun tak larat..
rasa macam dalam pantang lak kekdahnya..

ok stop sini dulu..nak sambung tido..
sat lagi kalau lega skit sambung blogwalking..
hikhik





10 Sergah Fazita:

mama tisya said...

smoga cpt baik..best tul tdo...

Puan Fifiey said...

amboi!!!!

eima said...

dah penat chck pakar sakit puan tak ...gi la sbb klu sakit2 sgt cam menakutkan je ... aku tak penah kena senggugut tu aku cam risau tu

lieyalatif said...

Lorrrr kite serupe le.... Tp lieya ms bujang dulu je teruk... Dsh kawin ni dah kurang sikit tp tetap sakit laaaa.... Tu pasal le masa kontraksi bersalin boleh tahan lagi sakitnye sbb dah biase tanggung sakit senggugut huhuhu

Ko tuam2 laa perut pki bende panas...: rehat2 ok...

fazitaismail said...

mama tisya..

ok tq..)

fazitaismail said...

pn fifi..

hahaha..

fazitaismail said...

eima..

selalu sgat dah pegi klinik..kesudahannya dktor bagi pain killer jekk..hehe

fazitaismail said...

lieya...

sama laaaa...dari mula2 period form 2 lg..hinggah skrg..dari dulu smpai sama jekk...skitnya lebih kurang nk bersalin kan haha..dah tuam2 nie siap beli bantal tunku elektrik lg you..haha

Cho Zila said...

mesti tidur.. itu ubat terbaik...
semog cepat sembuh,.....

fazitaismail said...

cho zila..

a'ar mestiiiii...alang2 terbangun nie blogwalking jap haha smpay lg tu..hehe

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina