19 July 2012

...demam lagikkk dak tecik nie...


kisah senin lepas..akceli aq mc senin hari tue..dak tecik nie demam lagikk!! 
anak yang demam mamanya dapat mc..sporting betul doktor tu kann..
nasib baik dapat mc..jimat skit ct aq muahahahaha..



awal bulan hari tu baru jek demam + alergik..nie demam lagi..
kekadang heran jugak aq..antibodi adam tak kuat ker?? 
risau sangat kalau anak2 demam kann..



sebenarnya petang ahad tu ktorg pegi taman tasik titiwangsa..
singgah sekejap jekk n selepas snap gambar adam 2, 3 keping kami balik..
rasanya tak kena panas pun..



balik dari taman tasik titiwangsa tu lepak2 pulak kat 
taman bawah rumah ktorg..tengok budak2 main sketboard..
masa nie dah perasan adam macam tak bermaya jekk..
muka pun tak ceria dah..monyokkk jekk!!



malam tu dalam pukul 8 lebih suhu badan adam dah tinggi..
suhu badan adam biasanya tinggi time malam jekk..
jenuh lah aq duk jelur kepala dia tu..bergilir2 jaga dengan incik hubby..
pagi senin tu adam asyik merengek2 jekk..langsung tak nak berenggang..
nak aq peluk jekk..kesudahannya terpaksa ler cuti..







6 Sergah Fazita:

lieyalatif said...

alahai touching hati keibuan aku tgk adam dok landing kat skate board tu....sian kooo....

musim kot beb...dayyan pun dedar2 demam gak nie...seb baik aku mmg cuti ikut laki pi kursus...arini dah kebah sikit.....hope adam cepat sihat yeak.....

fazitaismail said...

lieya..

hihi smpat lg mamanya snap pic kannn..musim demam kot..

Athirah Rosli said...

ololo...ciannya... petua org2 tua klu dak kecik demam kasi minum air rebusan daun ciku.xpun mandi ngn air daun bunga raya..hehe..try la,,

fazitaismail said...

athirah..

rebusan daun ciku blum dgar lg tu..kalau mandi dgan daun bunga raya penah jgak try..hehe

IntaNBerliaN said...

kalau ank2 demam mmg risau kan...

fazitaismail said...

intan berlian..

opkos risau sesgat2..nak tidur mlm pun tak lena emaknya..hehe

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina