11 July 2012

...w.w penoh mulotttt!! haha...



salam worldless wednesday...
w.w. hari nie bertajukkan penoh mulotttt!! haha..

*

*

*

*

*

*

*
*

****


dak tecik nie memangggggggggg!!!!
asal makan jekk penoh mulottt disumbatnya makanan!!
tak main ler kunyah sikit2 nie..selagi tak penuh mulottt tu selagi tu le 
disumbatnya makanan tu hahaha..


asal pegi jenjalan jekk aq bekalkan makanan..kekadang nagget..
kekadang biskut tapi mesti ada makanan!! 
kalau takder makanan dak tecik nie tak reti dok diam dalam keter..
ada2 je benda yang dia nak usiknya..yang tak tahan tu asyik nak kacau papa drive..
bagi jekk seketol makanan duk diam ler dia sambil2 kunyah makanan dia tu hahahahaha...






19 Sergah Fazita:

sHeeMa DeaN said...

Sudahhhh pandai makan sendiri yer.. hahhahaaaah comeiiii suapp penuh penuh mulut..

lieyalatif said...

keh keh keh ...leh gemuk laaa adam gini....tapi same laa mcm dayyan...kene ade makanan kat tangan baru senyap...tapi siap le keter bersepahhhh...adoiiiii!!!~

fazitaismail said...

sheema..

dah pndai dah..pntang nmpak mknan laju jekk hulur tgan hahahaha....

fazitaismail said...

lieya..

memang bersepah ler keter..silap2 lipas pun menyelinap masuk sekali haha...

nn lylyn said...

comei nye =)

fazitaismail said...

nn lylyn..

tq dear..)

syiela said...

dah pandai makan sendiri.. saya en.somi tak benarkan anak2 makan lam keta huhuhu

salam kenal juga ye

IntaNBerliaN said...

hahah.. mkn penuh2 nanti kalu mkn lambat2 org lain ambik.. hehe

pinky said...

hahaha....bgslh mcm tu ada benda blh bt dia diam...

salam kenal ;)

fazitaismail said...

syiela..

haha sbnarnya incik hubby tak setuju jgak tp bila tgok anak dia ok terus setuju jekk..hihi

fazitaismail said...

intan berlian..

haha adam risau takut mak apaknya ngap makanan dia..)

fazitaismail said...

pinky..

setakat nie hanya makanan jelah yg bleh buat dia diam..hehe

Masya said...

SALAM KENAL JUGAK.. DATANG SINI BALAS KUNJUNGAN..

BERSUNGGUH DIA MAKAN.. SEDAPP YER...

Pink Lavender said...

ALOLO...COMELNYERR...

makneng follow sini
jom follow makneng

fazitaismail said...

masya..

hehe..tq..)

fazitaismail said...

pink lavender..

done follow u..hehe

nita said...

Ala tomeynyee..
minta cikit bole ^_-

fazitaismail said...

nita..

tak voleh tak voleh said adam..hahaha..

MrS. F!zA said...

Dia pandai Makan dah..darwisy Dulu setahun Lebih pon nak tercekik lg Kalo Makan byk mcm tu..

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina