09 August 2012

...berbuka kat kfc..




semalam punya iftar..
niat dihati nak makan nasi kerabu..
ajak ler incik hubby pegi pasar ramadan taman melawati..
sampai jekk kat sana makk aihhhh!! 
ramai siot orang..berduyun2 manusia..
memang meriah ler pasar ramadan kat situ..
incik hubby takmo bersesak2 dengan orang ramai..
nati tak pasal2 sesak nafas dak adam rayyan tu kan hehe..



bincang2 dengan incik hubby kami pun singgah ler kat kfc..
tak rancang pun sebenarnya..
kat kfc pun penuh gak orang..beratur nak order punya lah panjang..
berliku2 barisan mcm ular kena palu..adoiii mencabar betull!!



aq pilih hidangan yang ada nasi berkuahkan kari hijau tu..



incik hubby punya meal biasa..


set nugget dak tecik punya..habis licin dia bedal..fuh!! dasat tul kan..



kemain duk menguyah nugget n kentang..
mengalahkan orang poser lak kekdahnya
hahahaha...




dak tecik yang tak reti duduk diam..
habis semua benda nak dipanjatnya..
letak kat bawah semua orang dia duk kacau..
usik2 makanan meja sebelah lah..adoii malu tul!!



nota kaki : tak puah hati lagi nie selagi tak makan nasi kerabu..
petang nie nak cari kat pasar ramadan gombak lak..muhahahaha..


14 Sergah Fazita:

Pn. Sheila@CC said...

wow... best gak berbuka kt kfc ni :-)

pinky said...

sejak 2 menjak ni byk betul iklan curry ijau ni...sedap tak??

lieyalatif said...

alamak tgk ko mkn kfc kari hijau ni terliur lak...baru plan malam ni nak cari burger bakar haahahha...dasar kan mate ni, pantang tgk org mkn ahahaahah....

pandai adam mkn...senang mak pak nak menyantap....

♥ Wina ♥ said...

sedap ke kari hijau tu? ingat nak try ;-)

fazitaismail said...

pn sheila..

jom2 serbu kfc hehe..

fazitaismail said...

pinky..

bleh tahan ler rasanya..hehe

fazitaismail said...

lieya..

waaaa burger bakar rawang ke..owhh jelessssss!! haha

fazitaismail said...

wina..

bleh tahan lah jgak..rasa mcm masak lemak nogori tu..tp xpedas pun..hehe

LiYa HaNiF :: said...

rs camnak g kfc lak malam nie.. ^_^

fazitaismail said...

liya..

hehe..pegi jgan tak pegi yerkk!! )

wahida said...

saya kalau berbuka, mesti nak carik nasik...huhu...

Ena's Palace said...

nak mkn kfc gak la...mlm ni harus serbu...hehehehe

fazitaismail said...

wahida..

tu yg ambik set nasi karui hijau tu hehe..

fazitaismail said...

Ena..

haha serbu yeak jgan taks erbu hehe..

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina