27 August 2012

...setelah seminggu tidak berupdate!!...




salam senin yang aman damai...
fazitaismail kembali bersiaran setelah seminggu beraya sakan..muhahahaha
camaner semua...masih dalam mud raya ke...
rasa lemauuu jekk lagi nak masuk opih hari nie...
rasa nak cuti lagik jekk..cuti sebulan pun ok gak kann...
hujung bulan ambik gaji hahahaha...

amacam kisah raya korang semua..cer citer cer citer..
kisah beraya fazitaismail sekeluarga akan berupdate nanti yer..
tangah duk pilih2 n edit2 gambar lagi nie..
pic yang dalam fon pun belum trasfer masuk dlm hard disk lagi..
hadoiii pening lak tengok gambar banyak sangat...


ehh lupa nak bagitahu..tahun nie kami raya kat terengganu..hikhikhik
last minute tukar plan..plan asal raya johor kann...
hari khamis tu masa kat opis incik hubby tel n ajak balik beraya terengganu lak..
dah ler aq tak mintak cuti pun..incik hubby cakap malam nie 
kita tolak balik terengganu..bermakna jumaat 17/8/2012 tu dah stat ct lah..
hadoiiiii menari2 aq depan bos mintak cuti..nasib baik dapat bos yang 
sporting n baik hati..siap dapat duit raya rm500 lagi tu...muahahahaha....

balik kerja tu kelam kabut aq kemas baju..tengah2 kemas baju tu 
rasa macam tak sedap hati jekk nak balik terengganu malam tu jugak..
bincang semula dengan incik hubby then ktorg buat keputusan balik terengganu pagi jumaat tu..
kat family belah terengganu pun aq tak bagitahu yang ktorg balik beraya kat sana..
takut kena bebel kat mak sebenarnya sebab perancangan ntah apa2..
sekejap nak raya johor, sekejap nak raya terengganu..hadoiiii pening kann..
petang jumaat tu sampai jekk kat kampung semua terkejut..yelah awal2 cakap tak 
balik terengganu kan..tetiba jekk tercongok depan rumah..muahahahaha...


ok ok nati sambung lagi yer...
untuk hari nie terima lah sekeping pic dak kesayangan kami nie..



ok tata ^_^







9 Sergah Fazita:

Kesuma Angsana said...

samalah kita, baru ni ni nk jgk blog sendiri hehe

syiela said...

hehehhe.. banyak gambar raya sampai tak terpilih ye :)

lia said...

gmbr raya x byk... xtau nak upload gmbr raya apa hu3

Ena's Palace said...

sonok nye dpt duit gaye...baik btul ati boss yer..

Aku-Enot said...

likes

wahida said...

nak tgk gambar full budak ni!!

comelnya dia pakai baju melayu...

Cikgu Ma said...

x bergambar sangat raya kali ni...bese2 jerr...

Cho Zila said...

syioknyer dapat duit raya sebanyak itu.. rezeki.. rezeki...
syioknyer kalau last minute gitu akak suka.. baru surprise...

MrS. F!zA said...

tema black kah? kita tk update lg entri gmbr raya..

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina