11 December 2012

...cuti2 malaysia at bukit gambang waterpark...



kisah weekend lepas..n3 pertama kisah jalan2 kami sejak aq preggy..
uihhh teruk kann..banyak sebenarnya citer be4 nie tapi abaikan jelah..
rasa malassssss nak update..hehe
biarkan jekk berkubur macam tu...

ok ok jom jenguk2 pic kami ke bukit gambang waterpark tempoh hari..
alang2 family aq nak ke bukit gambang, aq pun join ler sekali..
ramai2 meriahkan suasana kann...



sebahagian dari family aq yang join..
ada separuh lg yang tak masuk gambor..ada yang duk Q beli tiket..hihi

kami semua berkampung kat rumah my sis kat gambang..
sebenarnya my sis baru jekk pindah kat gambang nie..
12 tahun dia menetap kat sarawak nung..
alhamdulillah tahun nie dia dapat pindah kat gambang...
yabedabedu...bleh ler kami ke bukit gambang selalu kan..
coz dekattt jekk dengan rumahnya..bleh bermalam kat rumah dia..
save skit tak payah nak sewa hotel bagai...haha


muka hepi semua dapat main  air..muahahaha

sekarang kan musim cuti sekolah..mak aihhhhh!! ramainya orang kat sini...
nak berjalan pegi beli makanan pun bersesak2..rasa cam lemas jekk coz orang
terlalu ramai..bila ramai sangat nak mandi manda pun rasa cam tak selesa kann...


dak kecik nie suka sangat dapat main air..
tak moo naik sampai ketaq2 bibir tahan sejuk..hahaha



adam sekarang nie bila ambik gambar dah pandai tunjuk peace!!
haha kelakar lak..hala jekk camera terus tunjuk tangan buat peace!!
kekadang dia tunjuk saje dgan jari telunjuknya tu..haha kelakar!!



uihhh mak seksi!! ternampak peyott yang semakin memboyot la...
muahahaha..




05 December 2012

...ragam terbaru abang adam rayyan...



sejak tahu dirinya bakal bergelar seorang abang, peel dak tecik nie semakin menjadi-jadi...
dengan peelnya yang ter'over' manja memangggggg menguji kesabaran mama...
kekadang aq rasa nak cubit2 jekk!! fuh!! dugaan betul dengan peel dia sekarang nie..
balik jekk dari rumah pengasuh mula la ragam merengek-rengek dia tu..
asyik nak berkepit jekk!! aq nak masak, nak kemas umah bagai pun terbantut..

kalau incik hubby balik kerja lewat lagi la bertambah2 dugaannya...
tak boleh bergerak langsung aq..kekadang nampak dia macam takut jekk!!
asyik nak berkepit jekk..nak dukung n nak aq peluk jekk!!

pelik jekk tengok peel dia tu..
wahai kawan2 blogger, macam nie ke kalau budak nak dapat adik..
ada yang cakap normal la tu sebab dia nak dapat adik kann..
hmmmm sabor jelah...


pepepun mamapapa sayang kamu ketat2!! 


 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina