11 December 2012

...cuti2 malaysia at bukit gambang waterpark...



kisah weekend lepas..n3 pertama kisah jalan2 kami sejak aq preggy..
uihhh teruk kann..banyak sebenarnya citer be4 nie tapi abaikan jelah..
rasa malassssss nak update..hehe
biarkan jekk berkubur macam tu...

ok ok jom jenguk2 pic kami ke bukit gambang waterpark tempoh hari..
alang2 family aq nak ke bukit gambang, aq pun join ler sekali..
ramai2 meriahkan suasana kann...



sebahagian dari family aq yang join..
ada separuh lg yang tak masuk gambor..ada yang duk Q beli tiket..hihi

kami semua berkampung kat rumah my sis kat gambang..
sebenarnya my sis baru jekk pindah kat gambang nie..
12 tahun dia menetap kat sarawak nung..
alhamdulillah tahun nie dia dapat pindah kat gambang...
yabedabedu...bleh ler kami ke bukit gambang selalu kan..
coz dekattt jekk dengan rumahnya..bleh bermalam kat rumah dia..
save skit tak payah nak sewa hotel bagai...haha


muka hepi semua dapat main  air..muahahaha

sekarang kan musim cuti sekolah..mak aihhhhh!! ramainya orang kat sini...
nak berjalan pegi beli makanan pun bersesak2..rasa cam lemas jekk coz orang
terlalu ramai..bila ramai sangat nak mandi manda pun rasa cam tak selesa kann...


dak kecik nie suka sangat dapat main air..
tak moo naik sampai ketaq2 bibir tahan sejuk..hahaha



adam sekarang nie bila ambik gambar dah pandai tunjuk peace!!
haha kelakar lak..hala jekk camera terus tunjuk tangan buat peace!!
kekadang dia tunjuk saje dgan jari telunjuknya tu..haha kelakar!!



uihhh mak seksi!! ternampak peyott yang semakin memboyot la...
muahahaha..




11 Sergah Fazita:

abah khalisha said...

tk pernah sampai lg sini walaupun kampung di kuantan..hehehe

fazitaismail said...

abah khalisha..

oyker..
biasanya mcm tu la..pegi yg jauh2 dulu kan..hehe

lieyalatif said...

wahhhhhhhh makyong...perut ko dah nampak...suke2...aku lak excited hah!

fazitaismail said...

lieya..

haha jom la join same..dayyan pun dah besar tu..nampak dia pandai berdikari skit berbanding dgan adam nie..hehe

syiela said...

nak pergi jauh huhuhu.. jenuh la kalau kembaq tu meraung sepanjang jln

ieedaz @ mama_isha said...

wah seronok nyer ramai2 gi sana... sy pun sampai lagi gambang ni..nmpk menarik je kt sane tu kan..:)

fazitaismail said...

syeila..

hehe xpe2..tunggu si kembaq tu besoq skit ye..haha nati pnjang ler lgkah makpak ye..hehe

fazitaismail said...

mama_isha..

memanggg sonok kalau dpt pegi dgan fmly kan..bertmbah2 meriah ler..hehe

saifudin abu izzudin said...

semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Raihana Humaira said...

syoknya mandi manda..

Ann Ishak said...

saya pernah datang sini masa baru2 bukak dulu...kalau ada budak2 memang seronok

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina