25 November 2013

...edisi random photo...



salam semua...
caner korang hari nie..
harap2 semua ok2 aje ye..

memandangkan dah lama tak update n3 n gambar pun bersepah banyak
aq ingat nk buat edisi random photo lah..
sekurang-kurangnya gambar2 tu semua bleh dibuat kenangan kannn..hihi

ok jom kita nengok pic fmly fazita ismail yekk..

*

*

*

*

*

*

*



kisah kami jenjalan kat taman tasik titiwangsa...
abg ryan merajuk time nie..
jalan jauh dari kami...
alkisahnya si abg nak duduk sekali dalam troly adik..
hmmm ngada2 tul!!



abg ryan dengan mcm2 aksinya...
plastik pos laju dibuat topi...
lepas tu siap posing lagikkk..
laju jekk aq snap pic hehe...



pic sebelum poser..
teman my sis dari kuantan pegi shoping kat jalan tar..
dak kecik nie aq hangkut sekali..
uihh nasib dak tecik nie sporting tau...
xdekk meragam2 kayy..hihi



Abg Ryan dengan buku2nya n meja studynya..
alhamdulillah dak nie suka dengan buku..
harap2 berterusan hingga ke besar lah ye habit tu..




pic kami lik kampung terengganu raya haji tempoh hari..
jenjalan kat pantai batu buruk..
naik keter kuda..
lama tak jenguk pantai batu buruk dah bnyak perubahannya...
semakin cantik lak tengoknya..hihi



ok sampai sini dulu edisi random photo kali nie yer..
ketemu lagi di lain n3 kayy...




4 Sergah Fazita:

sHeeMa DeaN said...

alololololo.. adik dah makin bambam.. tomeii.. seronok laa abang tu ada kawan nak main ek..

Kesuma Angsana said...

hehehe foto2 yg sgt comey !

nita said...

comel..
tekun sungguh abang rayyan tu ye cam nak buat homework jer lagaknya..hehe bagus2 ^_^

mama lieyna said...

Salam kenal...
Suka tengok baby2 ni..comel.. :-)
Amboi, abang, rajin study ye.. :-)

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina