19 November 2013

...memprkenalkan my second hero...




salam uolss...
lama tul tak update blog kannn...
nk wak camner kekangan masa..
berperang n bersilat jekk dengan anak2 sampaikan nak bukak blog 
pun tak berkesempatan..cewahhhh cekadak punya alasan kannnnn...haha


ok hari nie aq nk memperkenalkan anakandaku yang kedua...
pic si kecikku nie satu pun aq tak publishkan kan lg kat sini...
kat pesbuk tu berlambak2 ler...

okk anakandaku yang kedua nie pun boy gak tauu...
Muhammad Amar Ar-Rizqin nama diberi...
umur Amar sekarang dah genap 7 bulan...
jommm layan pic2 my second hero...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*





tadaaaaa....
amar rizqin first day...
pic nie incik hubby snap 2jam selepas delivery...
mukanya sebijikkkkkk cam abg ryan masa mula2 lahir dulu...hehe




second day...
pic nie kami masih lagi kat sepital...hikhik



amar rizqin diusia seminggu...
kulit2 pun dah nglupasss...



diusia 1 bulan...
pic nie amar kat kg...
kami berpantang kat tranung...hihi



amar rizqin diusia 2 bulan...
dah bawak keluar jenjalan..
pic nie kami jejalan kat jj wangsa maju cari baju raya..hihi



umur shayer dah 3 bulan..
shayer dah pandai meniarap...hikhik



amar rizqin diusia 4 bulan...
shayer dah duduk dalam walker..
tapiii mama shayer letak sekejap2 je sbb shayer kecikkkkk lagi...hihi



umur shayer 5 bulan...
shayer kuar jenjalan dgan mamapapaabgryan..
kami lepak kat taman tasik titiwangsa..hihi



umur shayer 6 bulan..
waktu nie shayer demam...
admit sepital ampang puteri...huhu



amar rizqin diusia 7 bulan...
masukk jekk dalam walker terus laju bergerak..
amar pun dah pandai mamam dahhh..


ok jumpa lagi next n3 kayyy...
tata..hihi










6 Sergah Fazita:

eima said...

aku pun dah lama tak mai sini .....dah 2 baby dah kan

fazitaismail said...

Eima...

Yelah nk nyinggah pun bukan ada n3 pun kn..hihi

nita said...

ala tomey2..
dah 7 bulan dah, cepatnya masa berlalu kan.. ^_^

fazitaismail said...

Nita..

Ar kan kak..cpt je masa berlalu..pejam celik pejam celik dah 7 bulan..hihi

lieyalatif said...

alahai comelnyeee....name pun sedap ...suke lieya sebutnye....skrang mesti ita tgh ligat buat puri n bubur2 sedap tuk amar kan...sonok skrang masak2 tuk baby...mcm2 healthy resepi ade skrang nieh....

Kesuma Angsana said...

mmg tomei,.. nama dekat2 dah nama anak sulung KA hehehe

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina