02 December 2013

...kisah riadah sabtu kami...



salam selasa uolss..
alhamdulillah hari nie pg2 lg dah
 cerah berbanding smalam kann...
harap2 hari nie xde yg lemau2 k..hihi


jomm layann kisah kami riadah kat
taman tasik titiwangsa sabtu lepas....

*

*

*

*

*

*


pagi2 g beli bekpes kat depan zoo negara dengan abah mertua..
kalau weekend kami selalu beli sarapan kat sini..
ada 2 3 gerai buka depan zoo nie tapi aq berminat dengan satu gerai tu je..
kebanyakkan menu dia memikat anak tekak aq laki bini hehe...





incik hubby dengan mertua tengah pilih2 menu aq bawak anak bujang  snap2 pic jap..
tengok ler dak adam rayyan nie..
hadoiiii nak bergambar dengan patung rimau tu pun takut..
melalak2 xnak tp aq pujuk gakkk..
kesudahannya bergambar dengan muka cengengnya tu...





lepas tu kami ke taman tasik titiwangsa bawak anak2 jejalan..
kami makan bekpes kat sana..
selalu hujung minggu macam nie ler kami sekeluarga...
ala ala berkelah lah kononnya..hehehe
eh eh lupa nk gitau FIL tak join tau..
kami pegi beli bekpes jekk sama2 lepas tu bawak haluan masing2 hehe...





nie aq punya..
kalau kat pntai timur nasi berlauk namanya..
gulai ikan ayer/tongkol + sambal belacan..
sangattttttt peberet..hihi
aq suka beli kat sini sebab menunya more to pantai timur...
ada nasi kerabu..laksam..n banyak lagi lah...





nie incik hubby punya...
nasi lemak..incik hubby dengan nasi lemak 
tak dapat dipisahkan..
asyik makan nasi lemak jekk mana tak cubby hahaha...
kuih muih pun beli gak tapi dah habis incik hubby n 
abg ryan mencekik kat dalam keter masa otw...
tak sempat aq nk snap2 masuk blog wak kenangan..huhu





adam rayyan dengan beskal merahnya n 
amar rizqin dengan troly birunya..hihi





layannn abg ryan dengan beskalnya..
berpeluh2 aq duk melayan dia..
dengan papa xmo..huhu
so papa melayan adik jelah..




gaya si adam rayyan dengan beskalnya..
kedekut yang amat tau beskal dia tu...
budak2 kat situ pegang jekk beskal dia terus direbutnya..
haha kelakar lak rasanya..





pic tuan tanah kedaung opkosler wajib ada ekeke..
duk pusing2 melayan si abg sampai tertido si adik..
nasib baik adik sporting jekk..
tgok2 dah lena diulit intan hihi...



aq tepekk seketoil video adam rayyan dengan beskalnya...

*

*

*

*

*

*







ok jumpa lagi di next n3..








4 Sergah Fazita:

Cik Puan Rara said...

seronoknya~ nt nk bawak princess pergi zoo jugak! hehehe.salam kenal.maaf lambat follow balik.bz sket.keep in touch ya!

Azhafizah Md Nor said...

seronok beriadah bersama family :)

lia said...

wahhh lawa nyer basikal...

MAY said...

Sy pun suke bwk ank g tasik hujung mgu..

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina