27 December 2013

...lepak kat pizza...




malam minggu lepas punya citer..
my sil col ajak kuar jenjalan..
aq pun laju jekk follow hihi memang dasar kaki jalan kannn...
pusing2 kl then my sil ajak lepak pizza hut..
owhh sangat heaven haha..

*

*

*

*


my lovely sil..



sangat menyelerakan..




amar rizqin..
sonok tul tengok dak tecik nie hirup sup..
penuh perasaan haha..




sayang kamu ketat2...
pic adam xder..
xsempat nak tangkap asyik berlari jekk kat dalam pizza tu..
makan pun xnak uihhh menguji kesabaran tul!!












5 Sergah Fazita:

mysha said...

alolo Comeynye budak tecik tu.. geram nengokkk

Petak Bunga said...

semangat amar makan

nita said...

ha...dah pandai makan, seronok tengok..comey..
biasalah si adam dah dapat kaki, akak nipun sama, kalau ajak makan kat pizza ke KFC ke, budak2 ni bukan nak makan tapi nak explore tempat tu..

Shima Zahar said...

alolololo. budak bambam tu tomei tomei.. ermm lama sangat tak makan pizza tengok pic ita nie terliur plak..


... alhamdullilah kaysah dah sihat .. cuma demam biasa jerk.. memula risau jugak.. ita harus try buat aiskrim tu.. memang sedap sure adam suka..

ros_reeza said...

wah..wah.. seronoknya dia.. makan pizza ye.. comel alahai :)

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina