16 May 2014

...kisah family day 2014...




salam jumaat semua..
alhamdulillah hari nie cuaca cerah seperti  biasa..
hari nie xde lah kelam kabut sangat aq kat umah..
smoooth jekk..so boleh ler update blog kejap..
budak dua badik tu tengah tido..so laju2 update blog hokeyyy!! hihi

jommm layan kisah family day keluarga sebelah mertua aq untuk tahun 2014..
n3 yang terperap dalam draf..kisah bulan 2 masa cuti raya cina..
haha baru ada masa nak update..


jom layannn gamar2 yang adoo...


*

*

*

*

*

*

*

*


yang nie game tiup belon bagi kanak2 bawah 5 tahun..
Adam pun join gak..
tak kusangka tak kuduga anak terunaku dapat nombor 2 tuk games nie..
sebenarnya adam join pun tuk suka2 je tapi dia siap dapat no lagi..
haha cam tak caya lak kann..tahniah Adam Rayyan..




yang ni lak games isi air dalam botol..
untuk games nie adam dapat no 3..ishhh cam tak caye lak anak terunaku nie 
dapat nombor dalam games2 nie..mama proud with u adam rayyan..


naik baik tak tersungkur dalam baldi tu..
aldi leih besor dari tuan wakaka..




nie lak games mewarna tuk kanak2..
adam tak join tuk games nie coz adam tak pandai lagi warna mewarna nie..
kalau bab conteng menconteng boleh lerrr..kihkihkih..




sesi mewarna kategori dewasa..



games golf kategori wanita..
just suka2 jeee..haha



games makan buah..buah belimbing besi lak tu..huhu



sesi gedik mengedik hikhik..


kami ber-4



my MIL n FIL...



acara bebas..lepak2 tepi pantai sambil korek2 tanah haha..



sebelum pulang bergambar kenang-kenangan..
jumpa lain next year insyaallah..








1 Sergah Fazita:

Julia Johari said...

As salam fazita...sihat?
Lama x jengah blog cantik ni...waaa adam dpt nombor dua ye...hebattttt

 

Copyright © 2013 Reserved to fazita ismail
Design by kina